• Slider Banner

  Vunil d.o.o Leskovac

  Vunarski Institut „Vunil„ d.o.o. u Leskovcu bavi se najnovijim metodama ispitivanja kao i kontrole kvaliteta svih tekstilnih proizvoda.

  Read more
 • Slider Banner

  Tehnička oprema

  Laboratorija je tehnički opremljena za sve vrste ispitivanja iz oblasti tekstilne tehnologije.

  Read more
 • Slider Banner

  Laboratorija

  Vunil je među prvim akreditovano preduzeće iz Leskovca za proveru tekstila na jugu Srbije sa dugogodišnjim iskustvom.

  Read more
 • Slider Banner

  Vunil Leskovac

  Ulažemo napore u osvajanju novih znanja u oblasti delatnosti kojom se bavimo, kako bi naše usluge bile prepoznatljive po visokom nivou kvaliteta.

  Read more

Dobrodošli na internet prezentaciju  V.I.”VUNIL” 

Vunarski Institut „Vunil„  u Leskovcu se bavi najnovijim metodama ispitivanja svih tekstilnih proizvoda. U „Vunil“-u realizovano je više od 120 istraživačkih projekata i niz specifičnih ispitivanja kao što su: postojanost na svetlost, nezapaljivost, vazduhopropustljivost itd.

Vunarski Institut „Vunil“ poseduje sopstvenu biblioteku u oblasti tekstila koja danas broji preko 2.500 naslova, knjiga i časopisa kao takva velika je mogućnost korišćenja od strane šireg kruga zainteresovanih.

 

vunil

 

Na osnovu dosadašnjeg rada kao i broju zaposlenih V.I. "Vunil", se svrstava među vodećim kućama u zemlji i inostranstvu za ispitivanje vune kako domaće tako i uvozne.

 

vunil

 

Osnovne delatnosti V.I. "Vunil":

 • Laboratorija za sve vrste ispitivanja na tekstilnim materijalima,
 • Proizvodnja bakarnih i pokalaisanih pletenica u užad od žice (licne) debljine od 0,071; 0,10 ; 0,15; 0,20; po zahtevima kupaca.